(5-2-2023)

Op 4 februari was het eindelijk zo ver. De 2500-ste reparatie was een feit! Dat is best snel gegaan, sinds de opening in september 2014.Toen nog in de Schatkaart en nu in de Schakelaar. De jubilerende reparatie was een speelgoed-walkie-talkie van Colin! Samen met zijn vader Peter was hij naar ons repair café gekomen omdat het leuke apparaat het niet meer deed. Samen met onze vrijwilliger hebben ze de apparaatjes stuk voor stuk open gemaakt en geprobeerd de oorzaak te vinden. Dat was zo gepiept!  Ook deze reparatie helpt weer om de afvalberg te verminderen.

Toen bleek juist deze reparatie de 2500-ste te zijn. Daar was op gerekend en een heerlijk taart was besteld. Bart Ennema heeft deze taart feestelijk “onthuld” aan de gelukkigen. Colin heeft hem met plezier mee naar huis genomen. De sfeer was weer opperbest. En dat is echt altijd zo! Zowel de klanten als de vrijwilligers zijn altijd gelukkige mensen. En dat voel je als je dit repair café binnen loopt.

Na de corona-periode is de belangstelling van de klanten weer op peil. Ongeveer 2 op de 3 van de reparaties slaagt.

Volgend jaar bestaan we 10 jaar en dan hopen we ook onze 3000-ste reparatie met succes uit te voeren. We zijn iedere eerste zaterdag van de maand open. We hopen steeds meer mensen te ontvangen en te helpen met een geslaagde reparatie.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this