(7-3-2022)

Op 5 maart was er een zeer geslaagd repaircafé. Er kwamen veel mensen die diverse grote en kleine snoeischaren wilden laten slijpen. En ook een erg botte schoffel. Verder een heel spectrum aan artikelen, ook een groot professioneel keyboard, waarvan een zekering kapot bleek te zijn. De monitor die we van de Rabobank gedoneerd hebben gekregen is voor het eerst gebruikt. Om het bekende filmpje van Wim Meijer te tonen en om slides van de vorige keren te laten zien. Een mooie aanwinst!

Maar het meest bijzondere was wel het bezoek onze nieuwe burgemeester Björn Lugthart, vergezeld door wethouder Marieke van Bijnen. Zij hebben samen een complete rondleiding met instructie gekregen. Zij waren onder de indruk van ons enthousiasme en de kundigheid van onze vrijwilligers.

Bij de opening heeft Bart ons bestuurslid Harry Hes herdacht die kort geleden is overleden. Met een korte stilte hebben we gedacht aan onze dierbare Harry.

Echt toevallig was er ook op eigen initiatief een filmploegje van p-n-atueel.nl aanwezig. De cameraman heeft onze manier van werken en het bezoek van de burgemeester heel duidelijk vastgelegd. De film is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=k8aBXVF5TC8 . Onze vrijwilliger Willem legt aan wethouder Marieke precies uit hoe je een snoeischaar kunt schoonmaken.

De totale opbrengst van de vrijwillige bijdragen van 5 maart hebben we overgemaakt naar giro555. Zoals vermeld aan de uitschrijftafel. Het bedrag is geworden € 143,20! Iedere klant en bezoeker bedanken we zeer

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this