(23-12-2021)

Sponsoractie van PLUS Sabine Zondag

Op zaterdag 4 december, precies op de tijd dat ons repair café helaas was afgelast waren we door Sabine Zondag uitgenodigd om de cheque in ontvangst te nemen. Bart en Charles werden feestelijk ontvangen voor de deur. Als je goed kijkt zie je het bedrag op de cheque staan: € 553!

Wat een geweldig bedrag. Dat hebben we op de eerste plaats aan PLUS te danken. Maar eveneens aan alle mensen die de sponsorpunten aan ons gedoneerd hebben! GROTE DANK dus.

Subsidie (donatie) van Rabobank Zuid-Holland Midden

De Rabobank biedt de gelegenheid om enkele keren per jaar subsidie aan te vragen bij het Rabobank Coöperatiefonds. De toekenning van de donatie wordt mede bepaald door de maatschappelijke impact van het doel van de aanvrager. Wij zijn blij dat onze aanvraag is gehonoreerd en dat de Rabobank ons daarmee steunt. De titel van de aanvraag was Zichtbaarheid en Branding. De aanvraag bestond uit poloshirts met logo voor alle vrijwilligers en enkele werkjassen voor het werk aan de (e-) fietsen en scootmobielen. Dat laatste vindt altijd buiten plaats – ook in de winter. Tevens hebben we een draagbare monitor met draagtas aangevraagd voor presentaties.

Het bedrag van € 1284 wordt aangevuld met een eigen bijdrage van 25%.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this