Repair Café Pijnacker weer open op 6 juli 2024

Het is bijna weer de eerste van de maand en dat betekent dat het Repair Café weer open is. U bent daarom weer van harte welkom met al uw reparaties op zaterdagochtend 6 juli van 09:30-12:00 uur in de Schakelaar!

U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Laatste Repair Café van het seizoen

Het aankomende Repair Café is alweer het laatste Repair Café van dit seizoen. In augustus is er geen Repair Café in verband met de vakanties van onze klanten en onze vrijwilligers. Het eerste Repair Café na de vakantie zal zijn op 7 September.

Excursie met vrijwilligers t.a.v. 10 jarig lustrum

Ter ere van het 10 jarig jubileum van het Repair Café Pijnacker, heeft de lustrumcommissie op zondag 9 juni een geslaagde dubbele excursie georganiseerd. Veel vrijwilligers hebben hiervan op een zonnige dag genoten.

Het event Expo A16 was bijzonder interessant met veel informatie en mooie animaties. Na een tussenstop voor koffie met taart ging het naar het Rotterdams Radio Museum. Héél veel oude tot zeer oude radio’s, pick-ups, Tv’s en recorders in alle maten en soorten waren daar te zien. Ook een kleine TV studio met oude camera’s. De vrijwilligers van dit museum hebben ons veel verteld en laten zien. Een van de oude radio’s was nog afgestemd op Radio Oranje met de stem van koningin Wilhelmina. We hebben allen kunnen genieten!

 

 

Vóór de kliko is er nog
Repair Café!

Ligt jouw huis ook vol met spullen die je niet meer gebruikt? Een ontspulknul kan je helpen om jouw spullen een 2e leven te geven: www.ontspulknul.nl

 

 

Contact:
Mail naar: info@repaircafepijnacker.nl
www.repaircafepijnacker.nl

Instagram: repair_cafe_pijnacker

Repair Café Pijnacker

Bart Ennema, Charles van der Mast, Marjolijn Schaap,
 Willem Teerlink, Anton de Fockert

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this