(1-3-2022)

Door het verminderen van de coronapandemie in ons land kunnen we ons weer vrijer bewegen! We respecteren natuurlijk dat sommige mensen graag een mondkapje willen blijven dragen. De tafels staan nog op ruime afstand zodat tijdens het werk de 1,5 m bewaakt wordt. Het is dus helemaal veilig. U bent daarom weer van harte welkom met al uw reparaties op zaterdagochtend 5 maart van 09:30-12:00 uur in de Schakelaar, Mr.Dr. van den Helmlaan 11, Pijnacker.

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het gras en de planten weer gaan bloeien en groeien. De hoogste tijd dus voor een onderhoudsbeurt van het tuingereedschap.

Bij het Repaircafe hebben we deze keer speciale aandacht voor het tuingereedschap. Dus heb je wat te repareren of wil je wat laten slijpen, kom dan aankomende zaterdag even langs bij het Repaircafé.

Wegens de verschrikkelijke noodtoestand in Oekraïne en de honderdduizenden vluchtelingen zullen we het totaal van de vrijwillige bijdragen deze keer doneren aan de UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this