(31-10-2022)

Het Repair Café Pijnacker bestaat uit een hecht team van vrijwilligers. De sfeer en de onderlinge samenwerking zijn heel fijn. Er zijn reparateurs voor allerlei vakgebieden. Maar er zijn ook vrijwilligers die zorgen voor koffie, thee en iets lekkers en ook voor de organisatie tijdens het repair café, zoals inschrijven, uitschrijven, het verdelen van de reparaties over de juiste reparateurs. Deze belangrijke mensen die niet repareren noemen we onze gastvrouwen en gastheren. Zij verdelen dit werk iedere keer onderling. De sfeer onder de vrijwilligers en de klanten is altijd heel positief en gezellig en de interne organisatie loopt meestal heel soepel. Daarbij spelen zij een belangrijke rol.

Op dit moment kunnen we  nog wel een gastheer of gastvrouw gebruiken die ons team komt versterken. Vind je het leuk om deze rol op je te nemen, laat het ons weten via info@repaircafepijnacker.nl of 06 512 496 77.  Of kom langs wanneer we open zijn voor een kennismaking.

We kunnen nog een ander nieuwtje bekend maken! We schenken vanaf nu alleen nog maar Fair Trade koffie. Als Repair Café is Duurzaamheid een belangrijk doel van onze formule.  Kijk op https://www.fairtradenederland.nl

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this